Jércemell roston

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Az alábbi recept szerint roston készített jércemell nagyon finom currys rizzsel, de rizibizi vagy bármilyen saláta is adható mellé köretként.

Hozzávalók

  • 70-80 dkg jércemell,
  • 5 dkg dió,
  • 1 citrom,
  • 1 tyúkhúsleveskocka,
  • só,
  • bors,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • olaj,
  • petrezselyemzöld.

Így készül a jércemell roston sütve

  1. A jércehúst a csontról lefejtjük, sózzuk, borsozzuk és beletesszük a következő lébe:
  2. A tyúkhúsleveskockát egy csésze vízben feloldjuk, belecsavarjuk a citrom levét, hozzáadjuk a vörös- és a fokhagymát.
  3. Másnapig hűtőben tároljuk.
  4. A léből kiszedjük a húsokat, megtörölgetjük.
  5. Olajba mártva rostélyon sütjük.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Szárnyas receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − 15 =