Tejfölös kotlett

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A tejfölös kotlett egy sertés karajból készített sült hús féleség, melyet sült krumplival és a rá kent tejfölös szósszal ízesítve fogyasztunk. Kiváló egytálétel, érdemes kipróbálni!

Tejfölös kotlett hozzávalók

  • 50 dkg sertéskaraj,
  • 3 dl tejföl,
  • csokor petrezselyem,
  • só,
  • őrölt bors,
  • olaj a sütéshez.

Tejfölös kotlett recept:

  1. A húsból egyforma nagyságú szeleteket vágunk, és enyhén kiveregetjük, majd sóval, borssal megszórjuk.
  2. A tejfölbe belekeverjük a nagyon finomra vágott petrezselymet, és megsózzuk.
  3. A fűszerezett hússzeleteket kevés olajban ropogós pirosra sütjük. Sült burgonyára fektetjük, és rákenjük a kissé felmelegített petrezselymes tejfölt.

Azonnal, frissen tálaljuk.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Sertés receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 9 =