Tejfölös kotlett

Recept:

A húsból egyforma nagyságú szeleteket vágunk, és enyhén kiveregetjük, majd sóval, borssal megszórjuk.

A tejfölbe belekeverjük a nagyon finomra vágott petrezselymet, és megsózzuk. A fűszerezett hússzeleteket kevés olajban ropogós pirosra sütjük. Sült burgonyára fektetjük, és rákenjük a kissé felmelegített petrezselymes tejfölt.

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéskaraj,
  • 3 dl tejföl,
  • csokor petrezselyem,
  • só,
  • őrölt bors,
  • olaj a sütéshez.

Tálalás

Azonnal, frissen tálaljuk.

Trükk

A sült burgonya elkészítése. No azt hogyan? Természetesen más köretet is választhatunk az ételhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 1 =