Sült sertésoldalas

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Sült sertésoldalas receptünkben nem használunk a manapság oly divatos fűszersókból. A hagyományos elkészítési módszerrel is rendkívül finom lesz a puhára sült oldalas!

Sült sertésoldalas receptje

 

Hozzávalók

  • 80 dkg oldalas,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • 3-4 gerezd fokhagyma,
  • 2-3 evőkanál olaj,
  • köménymag, só.

Sült oldalas receptje

 

Sült sertésoldalas elkészítése

  1. Az oldalast csonttal együtt 10-12 cm széles csíkokra vágjuk.
  2. A túl zsíros részeket leszedhetjük, de az is nagyon finom lesz…
  3. A húst tepsibe tesszük, megsózzuk, köménymaggal meghintjük, hagymadarabokat és fokhagymát rakunk mellé.
  4. Forró olajjal leöntjük és közepes hőmérsékletű sütőben sütjük.
  5. Amikor a hús kapott egy kis színt, kevés vizet öntünk alá és gyakran locsolgatva készre sütjük.
  6. Tálaláskor feldaraboljuk, tört burgonyával, párolt káposztával kínáljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Sertés receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenhét =