Sült sertésoldalas

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Sült sertésoldalas receptünkben nem használunk a manapság oly divatos fűszersókból. A hagyományos elkészítési módszerrel is rendkívül finom lesz a puhára sült oldalas!

Sült sertésoldalas receptje

Sült sertésoldalas előkészítve sütésre

A megfelelő előkészítés fél siker! Sült oldalasnál nem is olyan bonyolult.

Hozzávalók

  • 80 dkg oldalas,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • 3-4 gerezd fokhagyma,
  • 2-3 evőkanál olaj,
  • köménymag, só.

Sült oldalas receptje

Sült sertésoldalas elkészítése

  1. Az oldalast csonttal együtt 10-12 cm széles csíkokra vágjuk.
  2. A túl zsíros részeket leszedhetjük, de az is nagyon finom lesz…
  3. A húst tepsibe tesszük, megsózzuk, köménymaggal meghintjük, hagymadarabokat és fokhagymát rakunk mellé.
  4. Forró olajjal leöntjük és közepes hőmérsékletű sütőben sütjük.
  5. Amikor a hús kapott egy kis színt, kevés vizet öntünk alá és gyakran locsolgatva készre sütjük.
  6. Tálaláskor feldaraboljuk, tört burgonyával, párolt káposztával kínáljuk.

Próbáld ki, isteni a hagyományos módon készített sült sertésoldalas! Ha ízlett, kérlek oszd meg ezt a receptete a közösségi oldalaidon. Had ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0
Recept összefoglaló
recipe image
Recept:
Sült sertésoldalas recept, a sült oldalas elkészítése
Szerző:
Megjelent:
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Elkészítés ideje:
Értékelés:
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Egytálételek, Sertés receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 16 =