Sonkás rántott sertésborda

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A sonkás rántott sertésborda egy érdekesen panírozott sertés étel. A sonka nem a hús belsejébe kerül, hanem a bundájába. A recept lényege tehát a különleges panírozás.

Sonkás rántott sertésborda hozzávalók

  • 60 dkg sertéskaraj,
  • 25 dkg gépsonka,
  • 2 tojás,
  • 5 dkg liszt, só, olaj a sütéshez.

Sonkás rántott sertésborda recept

  1. A húsból 8 szeletet vágunk, kissé kiveregetjük, és megsózzuk.
  2. A sonkát ledaráljuk, vagy apróra összevágjuk.
  3. A hússzeleteket lisztbe, felvert tojásba, majd a darált sonkába hempergetjük, és forró olajban megsütjük.
  4. Hasábburgonyával tálaljuk.
  5. A köretet nem taglaltuk külön, de nyilván el tudjuk képzelni!
Jó köretnek ehhez az ételhez a hasbáb burgonya, de igen ízletes, ha hagymás burgonyasalátát kínálunk hozzá.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Sertés receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 13 =