Mustáros sertéscombgombás raguval

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Egyben sütjük meg a mustáros sertéscombot, miközben úgy készítjük el a köretet, hogy a hús mellé adagoljuk a gombát és a burgonyát. Sütés közben borral locsolgatjuk!

Mustáros sertéscomb gombás raguval

Hozzávalók

  • 60 dkg sertéscomb
  • 50 dkg krumpli
  • 15 dkg gomba
  • 2 dl fehérbor
  • 3 – 4 evőkanál mustár
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 dl olaj
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • őrölt bors

Mustáros sertéscomb elkészítése

  1. A húst megtisztítjuk, borsozzuk, sózzuk, megszórjuk kakukkfűvel, bazsalikommal majd megkenjük a mustárral.
  2. Olajozott tűzálló tálba tesszük, leöntjük forró olajjal és a sütőben erős lángon 10 – 15 percig sütjük.
  3. Ezután ráöntjük a bort és letakarva pároljuk.
  4. Amikor a hús már félig puha, mellétesszük a kockára vágott gombát és krumplit, megsózzuk és petrezselyemmel meghintjük.
  5. Végül a húst felszeleteljük és a gombás-krumplis raguval tálaljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Gombás receptek, Sertés receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − három =