Cserkészkolbász szalonnában sütve

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A cserkészkolbászt szalonnában sütjük meg ebben a receptben, méghozzá nyárson. Ez egy egyszerű recept – gondolhatnánk – mert nem sok a tennivaló. Ám hányszor előfordult már, hogy a nyársról beleesett az étel a parázsba!

A cserkészkolbász a többi kolbászhoz képest vékonyabb, a virslihez hasonló vastagságú, de az íze és az állaga inkább a kolbászra jellemző. Ehhez a recepthez azért ideális, mert könnyű becsomagolni a vékony szelet szalonnába.

Cserkészkolbász szalonnában recept

Hozzávalók

  • 60 dkg cserkészkolbász,
  • 12 dkg kolozsvári szalonna.

Elkészítés

  1. A cserkészkolbászt 3-4 cm-es darabokra vágjuk.
  2. Mindegyik darabot vékony szelet kolozsvári szalonnába burkoljuk, és nyársra tűzve állandóan forgatva parázs fölött megsütjük.
  3. Lehűtött kovászos uborkát, friss fehér kenyeret adunk mellé.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0
Recept összefoglaló
Recept:
Cserkészkolbász szalonnában sütve
Szerző:
Megjelent:
Elkészítés ideje:

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Sertés receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =