Cserkészkolbász szalonnában

A cserkészkolbászt szalonnában sütjük meg ebben a receptben, méghozzá nyárson. Ez egy egyszerű recept – gondolhatnánk – mert nem sok a tennivaló. Ám hányszor előfordult már, hogy a nyársról beleesett az étel a parázsba!

Cserkészkolbász szalonnában receptje

Hozzávalók

60 dkg cserkészkolbász,
12 dkg kolozsvári szalonna.

Cserkészkolbász elkészítése szalonnában

A cserkészkolbászt 3-4 cm-es darabokra vágjuk.
Mindegyik darabot vékony szelet kolozsvári szalonnába burkoljuk, és nyársra tűzve állandóan forgatva parázs fölött megsütjük.
Lehűtött kovászos uborkát adunk mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 3 =