Illatos borjúszelet

Recept:

A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak.

A borjúcombból 4 szeletet vágunk. Megsózzuk, kevés szitált zsemlemorzsába mártjuk, és a vajban megsütjük. Meghintjük apróra morzsolt bazsalikommal, majd mindegyik hússzeletet beborítjuk egy-egy szelet füstölt sajttal, és sütőben jól átsütjük.

Hozzávalók

  • 60 dkg borjúcomb,
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg vaj,
  • 15 dkg füstölt sajt,
  • bazsalikom,
  • só.

Tálalás

Körettel – nyilván, javasoljuk a hasábburgonyát.

Trükk

Más hússal – mondjuk sertéssel – kipróbálná?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő − tíz =