Illatos borjúszelet

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Borjú commból készül az illatos borjúszelet. A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak. Mitől “illatos” ez az étel? A bazsalikomtól!

Próbáld ki és meglátod, milyen finom illata van ennek a borjúból készült sültnek!

Illatos borjúszelet hozzávalók

  • 60 dkg borjúcomb,
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg vaj,
  • 15 dkg füstölt sajt,
  • bazsalikom,
  • só.

Illatos borjúszelet recept

A borjúcombból 4 szeletet vágunk. Megsózzuk, kevés szitált zsemlemorzsába mártjuk, és a vajban megsütjük. Meghintjük apróra morzsolt bazsalikommal, majd mindegyik hússzeletet beborítjuk egy-egy szelet füstölt sajttal, és sütőben jól átsütjük.

Körettel – nyilván, javasoljuk a hasábburgonyát.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Marha receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − 4 =