Illatos borjúszelet

Recept:

A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak.

A borjúcombból 4 szeletet vágunk. Megsózzuk, kevés szitált zsemlemorzsába mártjuk, és a vajban megsütjük. Meghintjük apróra morzsolt bazsalikommal, majd mindegyik hússzeletet beborítjuk egy-egy szelet füstölt sajttal, és sütőben jól átsütjük.

Hozzávalók

  • 60 dkg borjúcomb,
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg vaj,
  • 15 dkg füstölt sajt,
  • bazsalikom,
  • só.

Tálalás

Körettel – nyilván, javasoljuk a hasábburgonyát.

Trükk

Más hússal – mondjuk sertéssel – kipróbálná?

Hasonló receptek

  • Borjúszelet libamájjal töltveBorjúszelet libamájjal töltve Recept: A borjú hús finom, gyenge. A libamájról pedig nem lehet elfogultság nélkül beszélni, tehát ez a recept - ha az összetevőkből […]
  • Tojáslepény gazdagon receptjeTojáslepény gazdagon receptje A kolbászos, szalonnás ételeket nem kalóriacsökkentő célból fogyasztjuk, így ez a tojáslepény sem a karcsúsodni vágyóknak szól. A recept […]
  • Borjúbecsinált almávalBorjúbecsinált almával Savanykás alma, enyhén savanykás mártás és borjúcomb. Ez ennek az ételnek a lényege, melyhez párolt rizst kínáljunk!
  • Meglepetés szeletek receptjeMeglepetés szeletek receptje A meglepetés szeletek egy rostélyon sült, borjú combból készült, finom tavaszi húsétel. Szabadban elkészítve az igazi!
  • Fóliában sült borjúcsülökFóliában sült borjúcsülök Fóliában sütjük a borjúcsülköt, de hogy igazán finom legyen, a végén ki kell bontani a csomagot! Így készül a fóliában sült […]
Recept kategória: Marha receptek és recept címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét + 7 =