Pontyszelet tejfölben sütve

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Tepsi rakott halételünk egyszerűen készül, az ízesített pontyszeleteket egy tepsiben fűszerezzük, betakarjuk, majd sütőben megsütjük.

Hozzávalók

  • 80 dkg pontyfilé,
  • 2 pohár tejföl,
  • 2 tojás,
  • 1 citrom,
  • 5 dkg vaj,
  • 1 fej hagyma,
  • 1-2 zöldpaprika,
  • paradicsom,
  • só,
  • bors,
  • babérlevél,
  • zsemlemorzsa.

Így süsd meg a pontyszeletet tejfölben

  1. A halfiléket jénai tálba egymás mellé rakjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk.
  3. A vajban megfonnyasztjuk a szeletekre vágott hagymát, majd egyenletesen elterítve a halszeletekre öntjük.
  4. Néhány babérlevelet, szeletelt paprikát, paradicsomot teszünk rá, majd citromlével meglocsoljuk.
  5. Bevonjuk a tojással elkevert tejföllel, meghintjük zsemlemorzsával és forró sütőben kb. 40 percet sütjük.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Posted in Hal receptek, Rakott ételek sütőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + tíz =