Sárgarépalé

Sárgarépalé tartósítása | kedvenc-receptek.huA legjobb a friss sárgarépából készített sárgarépalé. Nézzük hogyan tudjuk egy egyszerű módszerrel tartósítani!

Sárgarépalé hozzávalói

  • sárgarépa,
  • szalicil.

Sárgarépalé tartósítása

  1. A megtisztított, megmosott sárgarépát kisebb darabokra vágjuk, és gyümölcscentrifugával kipréseljük a levét.
  2. Szaliciles vízzel kiforrázott üvegekbe töltjük, és légmentesen lezárjuk.
  3. Az üvegeket kb. 20 percig gőzöljük, majd az edényben hagyjuk kihűlni.

Hasonlók

  • Sárgarépa-krémlevesSárgarépa-krémleves Az elkészítéséhez szükségünk lesz kész zöldséglevesre, amit akár leveskockából is […]
  • Sárgarépakrém-levesSárgarépakrém-leves Üdítő tavaszi előétel a sárgarépakrém-leves. A tálaláshoz díszítésnek metéltre vágott […]
  • Házi ketchup receptjeHázi ketchup receptje Házi ketchup szendvicsekhez, húsokhoz, pizzákhoz, makarónihoz, olaszos tésztákhoz, sült […]
  • Rumos meggydzsemRumos meggydzsem Így készül a rumos meggydzsem: két kilogramm meggyhez csak egy deciliter rumot […]
  • Juhtúrós gomba receptjeJuhtúrós gomba receptje A csiperkegombát visszatöltjük saját magába, így kapjuk ezt a finom előételt, amit […]
  • Csirkecomb gombával római tálban receptjeCsirkecomb gombával római tálban receptje Így kell a csirkecomb gombával receptünket római tálban elkészíteni. Nyárra ajánlott, […]
  • EperEperszörp Így készül az eperszörp. A recepthez írtunk egy körülbelüli cukor mennyiséget, de csak […]
  • Szilvalekvár keverés nélkülSzilvalekvár keverés nélkül Szilvalekvár készítése során eszerint a recept szerint nem kell órákig a gáztűzhely […]
Posted in Befőzés receptek and tagged .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 1 =