Rumos málna

Meggyet már tartósítottunk rummal, most ugyan ezt tesszük a málnával. A rumos málna csak három összetevőből áll, tehát nagyon egyszerű az elkészítése. Alkohollal csak olyan gyümölcsféléket érdemes eltenni, amelyeknek felhasználásánál nem zavaró a jellegzetes alkohol – főleg rum, vagy konyak – zamata. A kedvenc receptek a meggy, a szilva és a málna esetében javasolja elsősorban az alkohol felhasználását.

Hasonlók

  • MálnaszörpMálnaszörp Amíg van málna, addig az ilyen gyümölcsös receptekből sosem elég. A málnaszörpbe - sokan […]
  • MálnadzsemMálnadzsem Így készül a málnadzsem. Egyszerűen elkészíthető, cukor és fixáló hozzáadásával […]
  • MálnabefőttMálnabefőtt Így készül a málnabefőtt: csak málna, szalicil és cukor kell hozzá.
  • Málnás rétestortaMálnás rétestorta A málnás rétestorta réteslapokból készül, melyeket bő olajban kisütünk. Megtöltjük az […]
  • MálnakrémMálnakrém Habosra vert tejszín, habosra kevert krémsajt. Tulajdonképpen hívhatnánk málnahabnak is […]
  • MálnaflipMálnaflip Így készül az alkoholmentes málnaflip: törjük, majd szűrjük a málnát, csak a leve kell […]
  • Fagyi gyümölcsből otthon készítveFagyi gyümölcsből otthon készítve Ha otthon készített fagyit fogyasztunk, akkor tudjuk miből készült. Ehhez a recepthez […]
  • Házi ketchup receptjeHázi ketchup receptje Házi ketchup szendvicsekhez, húsokhoz, pizzákhoz, makarónihoz, olaszos tésztákhoz, sült […]
Kategória: Befőzés receptek Címkék: .