Valentin

Bájital

Recept: Holnap Valentin nap! Mindig remek ötlet, de ezen a napon a bájital egyenesen telitalálat. Azért ma adjuk közre, hogy legyen idő kísérletezgetni vele holnapig…

Gyümölcsös vodka

Recept: Még mindig italok a heti kínálatunkban. A gyümölcsös vodka nem maradhat ki a Valentin napra ajánlottak közül.

Fűszeres sörkoktél

Recept: A fűszeres sörkoktél révén egy különleges szósszal, a Tabascoval is megismerkedhetünk. Csípős, ezért Valentin napján csak módjával!

Bizsergető puncs

Recept: Valentin nap, bizsergető puncs. Lát benne valamely kapcsolatot? Ennek a z édes koktélnak is – mint már megannyinak itt a weboldalon – az alapja a rum.

Forró tojásflip

Recept: A forró tojásflipp tipikus téli ital, a farsang és a Valentin nap környékén szívesen fogyasztjuk. Utóbbihoz azért is passzol, mert édes, romantikus, alkoholos…

Randikoktél

Recept: Azt ígértük, hogy Valentin napra adjuk a sütemény és az ital recepteket. Mint látható, tartjuk az ígéretünket, itt a randikoktél, a legújabb ital receptünk.

Valentin napi huncut tallérok

Recept: A huncutság belefér a Valentin napi ünnepségekbe? Nem jellemző, de ahogy szoktuk mondani, elfér. Így van ezzel az ember a Valentin napi huncut tallérokkal is, melyek pláne elférnek az asztalon, vagy ha nem, akkor csinálunk neki helyet.

Mandulás perec

Recept: A mandulás perec már egyértelmű Valentin napi kínálatunk része. Mostantól a romantika kedvelői Valentin napig, azaz február 14-ig válogathatnak sütemény és ital kínálatunkból. Bálint nevű olvasóink is…

Farsangi táncoló talpak

Recept: Ez egy alkoholos ital, melytől az addig nyugodt talpak táncra perdülnek, mint a hasonló című rajzfilmben a pingvin talpai. Farsang idején jól jöhet a hangulat megemeléséhez. Kicsit macerás elkészíteni, de megéri!